particulier

Particulier

Waarom een Robomow robotmaaier?

Voordelen van een robotmaaier

Staat u vaak in de tuin te ploeteren om uw gazon mooi te houden? Of is het u vaak te veel moeite maar zou u wel graag een perfect gazon willen hebben?Dan is een Robomow misschien wel iets voor u. De Robomow neemt u het werk uit handen en maait een perfect gazon voor u. Zo heeft u meer tijd om andere dingen te doen!


Gemak dient de mens

  • Waarschijnlijk het meest voor de hand liggende voordeel. De robotmaaier maait het gras automatisch voor u.
  • Grasresten hoeft u niet meer op te ruimen
  • Meer vrije tijd voor leukere dingen


U hoeft geen minuut van uw vrije tijd aan grasmaaien te verspillen.

  • De vrije tijd die u hier van terug krijgt kunt u besteden aan belangrijkere dingen. Bijvoorbeeld familie  vrienden of ontspanning.

 

Een mooi en gezond onderhouden gazon.

Vooral als u zelf niet zo vaak maait zal uw gazon veel mooier worden. De Robomow kan ingesteld worden om meerdere keren per week het gazon netjes te houden.

  • De maaier verdeelt de fijne grasresten over het gazon waar het werkt als een natuurlijke meststof waardoor uw gazon mooier en gezonder wordt.

 

Milieuvriendelijk

Omdat een robot grasmaaier op een accu werkt is er geen benzine en olie nodig. De robot geeft geen uitstoot en de grasresten worden gerecycled.

Zitmaaiers

 

Deze zitmaaiers, groot of klein combineren kracht en betrouwbaarheid met tuinvriendelijke eenvoud, comfort en controle.

Frontmaaier, zero-turn maaier, mulchen of opvangen: aan u de keuze.

Een uitstekende wendbaarheid wat het maaien rond bomen vereenvoudigd.

Voor het maaien van een groot gazon: de ideale optie.

Bosmaaiers en trimmers


Hoog gras, onkruid, dichte begroeiing en zelfs kleine bomen: met de ECHO trimmers en bosmaaiers houd je alles kort en netjes! 
Met het extra koppel van de unieke ECHO High Torque overbrenging is geen enkele trim- of maaitaak te zwaar. Alle machines zijn uitgerust met ergonomische handgrepen, degelijk draagstel en duurzame motoren. Bovendien zijn de motoren eenvoudig en licht te starten. Voor elk maaikarwei heeft Echo een passende machine die helpt de klus te klaren. Beter nog, onze producten zijn ergonomisch ontwikkeld, zodat je er zelfs een langere tijd mee kan werken.


Een groot comfort = Meer productiviteit

Grasmaaiers

Merken:  

John Deere - Kaaz - Trex

 

Voor een goed onderhouden gazon hebben we een ruime keuze aan grasmaaiers met benzine, elektrische of accu motoren.

De accumodellen maaien bovendien zonder kabel en bieden volledige bewegingsvrijheid.

Heggenscharen De ECHO heggenscharen zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd. Essentieel hierbij zijn een lichtgewicht tandwielkast, geharde messen en een antivibratiesysteem zodat de trillingen voor de gebruiker tot een minimum worden beperkt. Door het ergonomisch ontwerp zijn onze heggenscharen gemakkelijk te gebruiken en kun je langer en productiever werken.

Kettingzagen


Het zagen van brandhout, snoeien van bomen of het vellen van bomen: voor iedere toepassing is er een ECHO kettingzaag! Alle machines worden duurzaam ontwikkeld en geproduceerd, met steeds dezelfde hoge kwaliteitseisen waarop u kunt vertrouwen. De ECHO kettingzagen hebben een uitstekende vermogen / gewicht verhouding en leveren uitstekende zaagprestaties. Allen zijn ze uitgerust met onder andere antivibratiesystemen, eenvoudig toegankelijke luchtfilters, een automatische olietoevoer en kettingrem.


Ongeacht welke klus, je kan altijd vertrouwen op ECHO.

 

Houthakselaars


Groen afval in de tuin is voor iedereen een probleem. Daarom een hakselaar of versnipperaar kan een oplossing bieden.

Bio hakselaars

Zij versnippert kreupelhout, gras, bladeren en snoeihout zodat het volume kleiner wordt en nuttig compost gevormd wordt

Versnipperaars

Om groot snoeihout te versnipperen zodat het volume ervan vermindert en houten snippers ontstaan voor verwarming met kachels voor gehakseld hout of voor ander gebruik.


Bladblazers


ECHO heeft een hele geschiedenis met bladblazers. ECHO heeft de allereerste bladblazer decennia geleden ontwikkeld en sindsdien is ECHO de toonaangevende fabrikant op het gebied van bladblazers. ECHO ontwikkelde de allereerste ruggedragen bladblazer, de eerste handgedragen bladblazer en de eerste zeer stille bladblazer (65 dB(A)).
In de loop der jaren hebben we telkens nieuwe maatstaven neergezet omtrent prestaties en ergonomie. Onze nieuwste innovaties omvatten oa. een gepatenteerd ventilatiesysteem voor de gebruiker en een 'rotatie beheersing', die het gebruik van de handgedragen bladblazer veel comfortabeler maakt.
Bent u op zoek naar een bladblazer die uitstekende prestaties combineert met het hoogste gebruikscomfort ? Dan kunnen wij u van harte ECHO bladblazers aanbevelen!

Hogedrukreinigers


Merken:   Dibo


Een hogedrukreiniger is handig om zowel je terras, auto als fiets te reinigen. Onze hogedrukreinigers staan voor kwalitatieve hogedrukreinigers. Ze kunnen ingezet worden voor semi alsook voor professioneel gebruik afhankelijk van het model.

Particulier accugereedschap


STIL, EMISSIEVRIJ EN MILIEUVRIENDELIJK

Vergeet gesnoerd en benzine-tuingereedschap! Het 40V-assortiment van Cramer levert vermogen en uithoudingsvermogen, 
die in niets onderdoen voor traditioneel gereedschap. Integendeel bieden ze zelfs nog meer voordelen. 


Overtuig uzelf!

De voordelen van het Cramer 40 V-assortiment:

+ DIRECT STARTEN
Geen voorbereiding nodig, makkelijk te bedienen

+ MILIEUVRIENDELIJK
Geen uitlaatgassen, geen schadelijke stoffen

+ STILLER WERKEN
Stille motoren zijn aangenaam voor de oren - ook die van uw buren

+ COMFORTABEL GEBRUIK
Ergonomisch en bijna trillingsvrij

+ MINDER ZWAAR OM TE DRAGEN
Lichtere gereedschappen dankzij compacte krachtpatsers

+ VRIJ BEWEGEN
Geen kabels, geen struikelgevaren

+ GEEN ONDERHOUD
Vervangen van brandstof-filters, bougies, carburateurs enz. is verleden tijd.

+ MEER BESPAREN
Geen brandstofkosten of motoronderhoud

Particulier onkruidbestrijding

 

De thermische onkruidbestrijding met de Thermoflamm bio vlamstaafjes biedt een milieuvriendelijk alternatief voor chemische onkruidverdelgers, om storende wildgroei rondom het huis de baas te worden.