professioneel

Professioneel

Professionele zitmaaiers


Merken:   

John Deere - Grillo

  

  • De meest duurzame en betrouwbare dieselmaaitractor biedt de veelzijdigheid die u nodig hebt dankzij een uitgebreide reeks hulpstukken.
  • Overwin de moeilijkste opgaven met de zero-turn maaiers. Een fantastische wendbaarheid dankzij een draaicirkel van nul, gecombineerd met een krachtige motor en een dek met hoge capaciteit.
  • Frontmaaiers zijn ideaal voor het snel en gemakkelijk maaien van uw gazon. Het voordeel van een frontmaaier is de grote wendbaarheid tijdens het maaien. Tevens biedt een frontmaaier een goed zicht over het te maaien oppervlak. Zeer wendbaar door achterwielbesturing en voorwiel aandrijving. Alles wat u kan zien kunt u in de regel ook maaien
034 nr2
016
PROF_Zitmaaiers_Front nr2
dd147a96-1ba2-4265-a313-78b4e23ee185

Professionele bosmaaiers


Merken:   Echo


Echo bosmaaiers zijn gebouwd voor de meest veeleisende taken. Ze zijn niet alleen betrouwbaar, krachtig en efficiënt, maar ook goed uitgebalanceerd, lichtgewicht en gemakkelijk te bedienen. Zo krijgt u veel sneller een perfect resultaat.

High-Torque is een nieuwe revolutionaire, haakse overbrenging met reductietandwiel.
De overbrengingsverhouding (1:2,07) zorgt voor een hoger koppel dan de andere bosmaaiers op de markt.
Ongelooflijk koppel in vergelijking met de cilinderhinhoud: meer dan 50% meer koppel.

Door dit grote koppel behoud deze bosmaaier zijn snelheid, zelfs bij dikkere gewassen.
De nieuwe maaikop is groter met een maximale inhoud voor maaidraad.
Het vergoten van het koppel zorgt voor een grotere maaibreedte tot 50 cm.


Professionele bosmaaiers met super antivibratie systeem.
2-traps luchtfiltersysteem voor een langere levensduur van de motor.
Luchtkoeling door het starterhuis voor een gemakkelijk onderhoud.

Echo-SRM350ESU
Echo-BCLS-580
Echo-SRM-520ES

Professionele grasmaaiers

 

Merken:  

John Deere - Kaaz


Professionele grasmaaiers blinken uit door hun robuuste constructie, krachtig motorvermogen en uitgekiende functies. Ideaal voor tuinaannemers, gemeentebesturen,…

De aluminium behuizing is versterkt met staal, voorzien van stootstrippen en rubberen stootbeveiliging.

 

l_kaaz lm5360hxa-pro-hst
kaa-lm5360hxa-pro-kaaz-lm5360hxa-pro-2
JS63VC_r2z009292_large
js63vc

Professionele heggenscharen


Merken:    Echo


De ECHO heggenscharen zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd. Essentieel hierbij zijn een lichtgewicht tandwielkast, geharde messen en een antivibratiesysteem zodat de trillingen voor de gebruiker tot een minimum worden beperkt. Door het ergonomisch ontwerp zijn onze heggenscharen gemakkelijk te gebruiken en kun je langer en productiever werken.

Onze heggenscharen zijn krachtig, maar toch licht en uitgebalanceerd. Boordevol slimme functies, zoals draaibare handgrepen, waardoor u snel en efficiënt kunt werken, zelfs in de meest veeleisende situaties.

Professionele kettingzagen


Merken:   Echo


In de bosbouw wordt succes gemeten op basis van productiviteit. Op een goede dag heeft uw uitrusting samen met u stand gehouden onder dezelfde veeleisende omstandigheden. En dat vergt niet alleen toonaangevende prestaties, maar geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, betrouwbaarheid van wereldklasse en doorlopend comfort bij extreem gebruik.

Alle machines worden duurzaam ontwikkeld en geproduceerd, met steeds dezelfde hoge kwaliteitseisen waarop u kunt vertrouwen. De ECHO kettingzagen hebben een uitstekende vermogen / gewicht verhouding en leveren uitstekende zaagprestaties. Allen zijn ze uitgerust met onder andere antivibratiesystemen, eenvoudig toegankelijke luchtfilters, een automatische olietoevoer en kettingrem.

 

echo facebook
echo_chainsaw_cs361wes_5
november

Professionele bladblazers


Merken:   Echo


ECHO heeft de allereerste bladblazer decennia geleden ontwikkeld en sindsdien is ECHO de toonaangevende fabrikant op het gebied van bladblazers. ECHO ontwikkelde de allereerste ruggedragen bladblazer, de eerste handgedragen bladblazer en de eerste zeer stille bladblazer (65 dB(A)).

Echo bladblazers zijn uitgerust met een uniek systeem van ventilatoren, die zorgen voor een hoge luchtsnelheid en krachtige luchtstroom. De capaciteit van de brandstoftank en de vorm van het mondstuk, is geoptimaliseerd voor prestaties die uw werkdag winstgevender en makkelijker maken.

 

Professioneel onkruidbestrijding

Merken:   Nimos, Kersten, Weedgo

 

OMDAT ONKRUID OVERAL GROEIT

Klein, compact en krachtig. Jouw MUG onkruidborstelmachine maakt korte metten met onkruid. Mechanisch, dus zonder verboden chemische middelen. Met zijn wendbaarheid reinigt de MUG tot elk hoekje. Hoe lastig bereikbaar ook. Eenvoudig mee te nemen en direct startklaar. Met deze walk-behind begin je elke werkdag met plezier. NIMOS innoveert altijd door. De laatste aanwinst is de MUG-HA. Hydraulisch aangedreven. Dus wie ‘m bedient, hoeft nooit meer te duwen, ideaal voor werkomgevingen met hoogteverschillen. De MUG-HA beweegt zich moeiteloos voort.


Kersten is vandaag een van de toonaangevende fabrikanten van machines voor groenonderhoud in Duitsland en heel Europa.  Sinds begin 2014 zijn Robert Bosch en Bernd Boßmann de nieuwe eigenaars.  Zij gaan het bedrijf (samen met een aantal goed opgeleide medewerkers actief in de ontwikkeling, productie, eindassemblage en de verkoop in binnen- en buitenland) verder leiden in de toekomst.  Kersten garandeert de productie van gebruiks- en onderhoudsvriendelijke machines die voldoen aan het hoogste technische niveau.

 

NIMOS-MUG-voor-web-708x553
IMG_3759-(Kopie)-resized
csm_27-08-12-KM-Wildkraut-IMG_2341-k-cmyk_1529c68708
IMG_0225

Professioneel accugereedschap

 

STIL, EMISSIEVRIJ EN MILIEUVRIENDELIJK

Vergeet gesnoerd en benzine-tuingereedschap! Het 40V-assortiment van Cramer levert vermogen en uithoudingsvermogen, 
die in niets onderdoen voor traditioneel gereedschap. Integendeel bieden ze zelfs nog meer voordelen.


Overtuig uzelf!

De voordelen van het Cramer 40 V-assortiment:

+ DIRECT STARTEN
Geen voorbereiding nodig, makkelijk te bedienen

+ MILIEUVRIENDELIJK
Geen uitlaatgassen, geen schadelijke stoffen

+ STILLER WERKEN
Stille motoren zijn aangenaam voor de oren - ook die van uw buren

+ COMFORTABEL GEBRUIK
Ergonomisch en bijna trillingsvrij

+ MINDER ZWAAR OM TE DRAGEN
Lichtere gereedschappen dankzij compacte krachtpatsers

+ VRIJ BEWEGEN
Geen kabels, geen struikelgevaren

+ GEEN ONDERHOUD
Vervangen van brandstof-filters, bougies, carburateurs enz. is verleden tijd.

+ MEER BESPAREN
Geen brandstofkosten of motoronderhoud

Professioneel tractoren

 

Merken:   Zetor

 

De filosofie van Zetor is trouw zijn aan haar klanten, luisteren naar hun behoeften, innovatie en uitbreiden van het assortiment. Zetor staat voor prestaties, vermogen en lage gebruikskosten. Dit zijn de belangrijkste pijlers van het merk geworden.

Prestaties

Onder alle omstandigheden een betrouwbaar partner voor vele jaren werkplezier.

 

Vermogen

De combinatie van een krachtige betrouwbare motor en een optimale gewichtsverdeling zorgen voor voldoende vermogen.

 

Efficiëntie

De operationele kosten van een Zetor zijn zeer gunstig, laag verbruik, eenvoudig in onderhoud en gunstig geprijsde onderdelen.

crystal 170HD
zetor hsx
zetor_major_hs_80

Professionele compact trekkers

 


Het maakt niet uit hoe groot u uw tractor kiest, één ding blijft constant – superieure prestaties. Elke trekker in het assortiment is bij uitstek geschikt voor veeleisende toepassingen. Het is eenvoudig om te zien dat deze tractoren tegen elke taak zijn opgewassen, omdat elk detail hoge prestaties levert en dankzij opties als krachtige motoren met hoge koppels, comfortabele automatische transmissies met twee pedalen en toonaangevende volledig geïntegreerde cabines. Laat u niet misleiden door hun afmetingen.

 

Bij Branson tractoren wordt een sterke focus gelegd op kwaliteit, eenvoud, gebruiksgemak en lage gebruikskosten.
Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid Korea waar sinds 1968 tractoren worden geproduceerd. Door de jarenlange ervaring en gemotiveerde medewerkers, die garant staan voor een hoge kwaliteit en serviceverlening, profiteren steeds meer gebruikers van de voordelen van een Branson (compact) Tractor. Eind jaren 90 zijn deze tractoren geïntroduceerd in USA, Canada en inmiddels zijn ze ook al 15 jaar succesvol op de Europese markt.

Professioneel hooibouw

 

Merken:   Fella

 

FELLA IS EEN SPECIALIST

Groenvoeroogst is onze specialiteit. Daarom heeft AGCO het breedste productaanbod op het gebied van maaiers, schudders en harken in de branche. Wij bieden zowel oplossingen voor de veeleisende alpinesector als voederoogstmachines voor grote ondernemingen en loonbedrijven. Landbouw is onze passie. Het doel van onze onderneming is de professionele landbouwer individuele
oplossingen te bieden op het gebied van de groenvoeroogst die voor zijn bedrijf optimaal zijn.

 

Band-fella
HARK